Galerie Wildevuur


Zwiggelterweg 4 9414 TN Hooghalen
0593-592411 Klik om te bellen

Over Galerie Wildevuur

Galerie Wildevuur is gevestigd op landgoed Dennerode, één van de mooiste rijksmonumenten, en toonbeelden van de Amsterdamse School, binnen Nederland. De galerie is een begrip en geldt als toonaangevend op het gebied van hedendaagse figuratieve kunst.

Galeriehouders Pascalle Verhees en Philip Wildevuur hebben er bewust voor gekozen om met een selecte groep kunstenaars een duurzame samenwerking op te bouwen. Dit om het werk van een kunstenaar optimaal te kunnen presenteren én kwaliteit, continuïteit en verdieping te waarborgen. Deze verfijning is voelbaar aanwezig in de vele activiteiten die zij ondernemen, zoals:

* maandelijks wisselende tentoonstellingen in de galerie
* externe tentoonstellingen in samenwerking met musea en collega-instellingen
* organiseren van atelierbezoeken, demonstraties, workshops, lezingen etc.
* uitgeven van kunstboeken
* advies en begeleiding bij het samenstellen en beheren van kunstcollecties
* advies en begeleiding bij het vervaardigen van kunstwerken in opdracht
* restauratie, en/of advies inzake de restauratie, van kunstwerken

Inherent aan hun persoonlijkheid staan bij Philip en Pascalle, naast de kwaliteit van hun aanbod, ook gastvrijheid, vertrouwen en service naar u als gast toe hoog in het vaandel.
Zij zien er dan ook naar uit u als gast te mogen verwelkomen!

gepresenteerde kunstenaars: SCHILDERIJEN Gerard van de Weerd, Flip Gaasendam, René Jansen, Ben Rikken, Rein Pol, Albert Greving, Herman van Hoogdalem, Hans Musters, Sophie Amauger, Corry Kooy,  Simeon Nijenhuis,  Michiel Schrijver, Ruud Verkerk, Hans Parlevliet, Eddy Stevens, Chris Herenius, Ingrid Smuling, Herman Tulp BEELDEN Lotta Blokker, Marlies Heylmann, Marion Visione, Anita Franken, Leon Veerman, Gerard Engels, Frans van Straaten, Anton ter Braak, Natasja Bennink, Romee Kanis, Piets Althuis, Ernest Joachim, Jelle Leek, Coba Koster, Erwin Meijer, Jan de Graaf, Philippe Timmermans

Galerie Wildevuur in het kort

Soorten kunst

Bedrijfskunst
Beelden
Landschappen
Portretten
Ruimtelijk werk
Schilderijen
Stillevens

Lijstenmakerij

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Galerie Wildevuur


Zwiggelterweg 4 9414 TN Hooghalen
0593-592411 Klik om te bellen