Marx en Marx Kunst


Reinaldstraat 39-41 6301 EB Valkenburg
0436012560 Klik om te bellen

Over Marx en Marx Kunst

Marx & Marx is een kunsthandel gespecialiseerd in Limburgse kunst. Er is welhaast geen plek in Zuid-Limburg te vinden waar u zoveel werk van gerenommeerde Limburgse kunstenaars bij elkaar kunt vinden.
Kwalitatief hoogstaande kunstwerken van bekende Limburgse kunstenaars vormen de kern van de eigen collectie. Ook werk van een aantal kwalitatief hoogstaande nieuwkomers krijgen een kans en maken deel uit van het aanbod.
In de nieuwe galerie, gelegen in Valkenburg aan de Geul, vindt u een collectie olieverfschilderijen, aquarellen, gouaches, tekeningen, etsen, zeefdrukken en beelden van verschillende Limburgse kunstenaars.
Een groot deel van de verzameling bestaat uit figuratief werk vormgegeven vanuit diverse kunststromingen variërend van poëtisch realisme tot feestelijk expressionisme.
Voor veel Limburgse kunstenaars vormt het Limburgse landschap een belangrijke inspiratiebron. Dit komt goed tot uiting in de vele werken in de collectie die het Limburgse landschap als thema hebben.
Naar Marx & Marx kunt u gaan voor inkoop en verkoop van Limburgse kunst, alle inlijstwerk, taxaties, onderhoud, restauraties, advies, bemiddeling, inrichting van bedrijfscomplexen en ondersteuning bij publicaties en/of presentaties.
Ook huren en huurkoop behoort tot de mogelijkheden. Tekenend voor de uitstekende service die Marx & Marx biedt is de tweejarige inruilgarantie die iedereen ontvangt bij aankoop van een kunstwerk. Dit alles tegen zeer concurrerende prijzen.
Brengt u gerust eens vrijblijvend een bezoek aan de galerie van de gebroeders John en Frank Marx.

Marx en Marx Kunst in het kort

Soorten kunst

Beelden
Landschappen
Portretten
Schilderijen
Stillevens

Taxaties

Ja

Lijstenmakerij

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Marx en Marx Kunst


Reinaldstraat 39-41 6301 EB Valkenburg
0436012560 Klik om te bellen