Kunstbeurs van het oosten


Op 7,8 en 9 oktober wordt in Nijverdal de kunstbeurs van het Oosten gehouden, met een breed aanbod van toonaangevende hedendaagse kunst. De officiële opening vindt plaats op donderdag 6 oktober om 18.00 door de burgemeester van Hellendoorn, mevrouw A.H. Raven.

Netwerkevent op een unieke locatie.

De beurs vindt plaats binnen het inspiratiepark Serbonne. Een inspiratiepark met een omvang van maar liefst 4 hectare, dat ruimte biedt aan ondernemers die hoogwaardige producten leveren op het gebied van bouwen en wonen. De verschillende bedrijven zijn ondergebracht in een entourage van een gezellig dorp, waar bezoekers via straatjes en pleintjes worden rondgeleid langs alle aanbieders.


Op 7 oktober bieden wij bedrijven een unieke gelegenheid om zich in een bijzondere ambiance aan elkaar te presenteren. In één van de gebouwen van het park kunt u tijdens een heerlijke brunch of lunch zaken doen.

Na een korte presentatie over de waarde van kunst voor een onderneming, kunt u zich in flitsdates aan elkaar voorstellen en uw bedrijf voor het voetlicht brengen. Vervolgens krijgt u een rondleiding over de Kunstbeurs met aansluitend een borrel.

 

 Zie voor meer informatie: www.dekunstbeursvanhetoosten.nl


Print| Stuur door
Deze pagina is geprint via kunsthandelaar-info.nl