Terug

Schilder L. v. Soest?

Marcella Hildisheim

Heb hier een schilderijtje wat links onderin volgens mij getekend is met L. v. Soest. Het lijkt op hout geschilderd. Waar kan ik dit het beste laten taxeren en wat zijn de kosten daar ongeveer van?

Alvast bedankt voor het antwoord.


1 Antwoord

Antwoord van Houtwyck Taxaties

Beste Marcella, 

Je schilderij kan best leuk zijn maar om te beoordelen of hij goed is en een waarde te bepalen moeten we hem echt zien Louis van Soest is een leuke schilder maar niet al zijn werk wordt gewaardeerd.

De kosten hangen af van het onderzoek dat we moeten doen maar het bedrag zal tussen de 85,00 en 170,00 liggen. Mocht u het willen verkopen, kunnen we hier ook in bemiddelen 

Louis Willen van Soest Poerworedjo, Ned. Indië 1867 - 1948 Den Haag

De kunstschilder Louis van Soest woonde en werkte in Amsterdam, Aken, Rozendaal bij Arnhem, Den Haag, Laag Soeren, Dieren, Velp en Wassenaar. Hij verbleef langdurig in Parijs en Wiesbaden. Van Soest studeerde aanvankelijk scheikunde in Aken, maar wijdde zich van 1891 af geheel aan de kunst. Vormde zich zelf. Schilderde aquarelleerde, tekende en etste in een impressionistische trant, bosachtige landschappen, vooral veel wintergezichten.

Vr. Gr Jeroen Zoetmulder

Houtwyck Taxaties Beverwijk     www.houtwyck.nl